Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Спеціалісти Херсонського обласного центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю Херсонської обласної ради працюють з особливими дітьми, які проживають на території громади.

Дата: 18.05.2021 23:31
Кількість переглядів: 224

Фото без опису18 травня 2021 року комунальну установу «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» відвідав Нижньосірогозький селищний голова Дмитро ТАКАДЖИ та заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій  ДАШКОВСЬКИЙ. Вони познайомились із спеціалістами Херсонського обласного центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю Херсонської обласної ради, які розпочали свою роботу у повному обсязі.

Для якісної роботи спеціалісти привезли своє обладнання з урахуванням  діагнозів всіх дітей, список яких був напередодні сформований та наданий центром.

Арт терапевт Олена ОБРАЗЦОВА показала авторські методики, за якими вона працює з особливими дітьми. Обговорили можливість проведення майстер-класу для батьків на базі дитячого садочка та співпрацю зі школою з метою удосконалення інклюзивної освіти на території нашої громади.

Логопед-дефектолог Ірина ЛИТВИНЕНКО розповіла голові, що наприкінці курсу реабілітації для кожної дитини будуть надані індивідуальні рекомендації для подальшої самостійної роботи батьків з дитиною, а також буде підготовлена виписка з Херсонського обласного центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю Херсонської обласної ради відповідно до пройденого курсу реабілітації.

Виїзна бригада задоволена створеними умовами для роботи, а селищний голова Дмитро ТАКАДЖИ подякував спеціалістам за надану можливість діткам громади пройти реабілітацію за місцем проживання та побажав успіхів у подальшій роботі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь