A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

18 травня між учнями закладів загальної середньої освіти 2021/21 навчального року влаштували змагання з допризовної підготовки у залік Спартакіади Нижньосірогозької громади.

Дата: 19.05.2021 03:08
Кількість переглядів: 188

Фото без описуЮнаки семи команд-учасниць змагалися між собою у спритності, силі, витримці. Біг на 100-метрівці та на 3 км; підтягування на перекладині; стрільба кульова та метання гранати – саме такі випробування довелося долати майбутнім призовникам.

Після підбиття підсумків, за результатами набраної суми очок, по кожному із змагань були визначені переможці Спартакіади у командному заліку:

VII місце посіла команда Сірогозького ліцею;

VI – команда Вільненського ліцею;

V – команда Верхньосірогозького ліцею;

IV – команда Вербівського ліцею;

III – команда Нижньоторгаївського ліцею;

II – збірна команда Новоолександрівського та Першопокровського ліцеїв та I місце виборола команда опорного закладу Нижньосірогозького ліцею.

Директором комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа» Нижньосірогозької селищної ради Ігорем Гладуном командам-переможцям були вручені грамоти відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради.

Крім того, кращим учасникам змагань за результатами показників з кожного виду змагань були вручені дипломи.

Найкращі результати показали: у кросі на 3 км - Перепросов Іван (опорний заклад Нижньосірогозького ліцею); у бігу на 100 метрів Нестерюк Володимир (Першопокровський ліцей); у метанні гранати кращий результат показав Перепросов Іван (опорний заклад Нижньосірогозького ліцею); у стрільбі кульовій - Ракша Дмитро та Немикін Олександр (Верхньосірогозький ліцей); у підтягуванні на перекладині – Шевчук Євгеній (Новоолександрівський ліцей) і Пірог Руслан (опорний заклад Нижньосірогозького ліцею).

Суддівство здійснювалося тренерами комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа» Нижньосірогозької селищної ради та вчителями фізичної культури опорного закладу Нижньосірогозького ліцею: Іваном Супруном; Станіславом Чудновським; Вадимом Іванюком та Олегом Гладуном.

Вітаємо учасників та переможців змагань, тренерів команд-учасників і організаторів. Бажаємо міцного здоров’я, нових здобутків та перемог!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь