A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Юними бджолярами складено кваліфікаційні іспити, а їх керівникам вручені відзнаки

Дата: 19.05.2021 15:26
Кількість переглядів: 286

Фото без опису18 травня у приміщенні комунального закладу «Нижньосірогозький будинок творчості дітей та юнацтва»  було проведено кваліфікаційні іспити з випускниками гуртка «Юні бджолярі», здобувачами освіти опорного закладу Нижньосірогозький ліцей, керівник гуртка - Глущенко Олексій Петрович.

  Після іспитів випускникам були вручені Свідоцтва про позашкільну освіту. Гурток працює вже 2 роки та фінансується за кошти  комунального закладу «Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради.

Тож на захід завітала завідувач методичного відділу комунального закладу «Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради Тетяна Мудрак.

Також у заході брали участь заступник селищного голови Оксана Полуекто та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Нижньосірогозької селищної ради Наталія Вязова.

 Гості привітали випускників з успішною здачею іспитів та вручили грамоти і дипломи за досягнення в еколого-просвітницьких конкурсах, фестивалях, акціях тощо.

Особливим моментом заходу було вручення Орденів-відзнак імені Л.П. Манорик Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді директору закладу Тюшка Маргариту  та Глущенку Олексію за становлення та розвиток гурткової роботи еколого-натуралістичного напрямку у позашкільній освіті в громаді.

Вітаємо Маргариту Леонідівну та Олексія Петровича з відзнаками,  юних бджолярів - з успішним завершенням навчань. Сподіваємось, що отримані знання стануть у нагоді та дадуть поштовх для широкого розвитку бджільництва на Сірогозщині. Бажаємо всім успіхів та процвітання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь