A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Співпраця з питань земельних правовідносин.

Дата: 19.05.2021 20:45
Кількість переглядів: 243

Фото без опису19  травня в рамках реалізації Програми «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство України» начальником Нижньосірогозького бюро правової  допомоги Угорчук Інесою проведено засідання круглового столу "Новели в законодавстві у зв'язку з набранням чинностіФото без опису закону щодо умов обігу земель сільськогосподарського призначення". Даний захід відбувся за участю представників органу місцевого самоврядування та відділу Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області.

Увагу було приділено основним нововведенням щодо відкриття ринку землі, які  визначені Законом України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення" та визначено основні  кроки, як уберегтися від рейдерства після відкриття ринку землі.Фото без опису

Крім, того доведено інформацію про систему безоплатної правової допомоги, порядок надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги, можливість отримання письмової консультації із земельних питань та в інших галузях права.

Під час спілкування обговорили питання про перенаправлення клієнтів до бюро правової допомоги для вирішення питань правового характеру . Старости Нижньосірогозької селищної територіальної громади отримали інформаційні буклети з питань земельного законодавства та контактами Бюро .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь