A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

До Дня вишиванки на базі комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» відбулась виставка вишиванок клієнтів центру під гаслом «Бережи українське – носи вишиванку!»

Дата: 20.05.2021 16:32
Кількість переглядів: 329

 

Фото без описуДо Дня вишиванки на базі комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» відбулась виставка вишиванок клієнтів центру під гаслом «Бережи українське – носи вишиванку!», яку мали можливість переглянути відвідувачі та познайомитись з різновидами вишивок.

Колектив КУ «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» також приєднався до участі у фотоконкурсі «Кращий колектив у вишиванці», залучивши до цього дійства і спеціалістів із Херсонського обласного центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю Херсонської обласної ради, які наразі працюють на території громади.

Україна – це чарівний та благодатний край, і в ній з сивої давнини живе мудрий і добрий, творчий і натхнений народ.

Не залишились осторонь і соціальні робітники КУ «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» зі своїми підопічними, які разом взяли участь у святкуванні Дня вишиванки. І мешканці відділення надання соціальних послуг в умовах цілодобового перебування/проживання та соціально-психологічної реабілітації дітей також гарно вбралися та показали, що вони справжні українці та підтримують українські традиції.

Ми живемо в Україні, чудовому та благодатному краї. У нас чарівна природа, казкові ліси та загадкові поля, безмежні степи, сині моря, повноводні ріки, цілющі джерела, родючі грунти – це наша матінка Земля, наша Батьківщина!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь