Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

До Дня вишиванки на базі комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» відбулась виставка вишиванок клієнтів центру під гаслом «Бережи українське – носи вишиванку!»

Дата: 20.05.2021 16:32
Кількість переглядів: 341

 

Фото без описуДо Дня вишиванки на базі комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» відбулась виставка вишиванок клієнтів центру під гаслом «Бережи українське – носи вишиванку!», яку мали можливість переглянути відвідувачі та познайомитись з різновидами вишивок.

Колектив КУ «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» також приєднався до участі у фотоконкурсі «Кращий колектив у вишиванці», залучивши до цього дійства і спеціалістів із Херсонського обласного центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю Херсонської обласної ради, які наразі працюють на території громади.

Україна – це чарівний та благодатний край, і в ній з сивої давнини живе мудрий і добрий, творчий і натхнений народ.

Не залишились осторонь і соціальні робітники КУ «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» зі своїми підопічними, які разом взяли участь у святкуванні Дня вишиванки. І мешканці відділення надання соціальних послуг в умовах цілодобового перебування/проживання та соціально-психологічної реабілітації дітей також гарно вбралися та показали, що вони справжні українці та підтримують українські традиції.

Ми живемо в Україні, чудовому та благодатному краї. У нас чарівна природа, казкові ліси та загадкові поля, безмежні степи, сині моря, повноводні ріки, цілющі джерела, родючі грунти – це наша матінка Земля, наша Батьківщина!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь