A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Медичну сестру Нижньосірогозького центру надання соціальних послуг" привітали з виходом на заслужений відпочинок.

Дата: 20.05.2021 16:57
Кількість переглядів: 294

Сьогодні, 20 травня, у комунальній установі «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» відбулася святкова 5 –ти хвилинка. Всі працівники на чолі з директором  Вікторією КУЗНЄЦОВОЮ  привітали із виходом на заслужений багатьма роками відпочинок медичну сестру установи Дєдух Катерину Андріївну.

Пролетіло дуже багато років, як зявився перший запис у трудовій книжці. Фельдшер, рентгенлаборант, медична сестра – понад 50 років життя віддано медичній справі, 23 з них – Дедух Катерина Андріївна пропрацювала  медичною сестрою  Нижньосірогозького територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) одиноких непрацездатних громадян. Завершує трудовий шлях медичною сестрою комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг». Сьогодні, 20 травня 2021 року, - її останній робочий день.

Доброта, умілі руки, чуйне серце, розум Катерини Андріївни  були стимулом для одужання пацієнтів та клієнтів. До сьогоднішнього дня вона надає необхідну медичну допомогу багатьом мешканцям громади. На її адресу постійно чути безліч щирих слів подяки від пацієнтів. Неодноразово за час роботи Катерину Андріївну було нагороджено Почесними грамотами та Подяками районної державної адміністрації, Головного управління соціального захисту населення облдержадміністрації і управління соціального захисту населення рай держадміністрації.

“Велику частину свого життя присвятила Катерина Андріївна улюбленій і, водночас, дуже відповідальній, суспільно важливій справі. За  час роботи зарекомендувала себе як висококваліфікований працівник” – зазначила  Вікторія КУЗНЄЦОВА.

 Від імені всіх присутніх директор висловила слова вдячності за високий професіоналізм,  милосердя і турботу про клієнтів, активну життєву позицію.

На завершення звучали побажання міцного здоровя, щасливого довголіття  та задоволення від нової сторінки життя. Після теплих слів вдячності Дєдух Катерині Андріївна була вручена Подяка за багаторічну сумлінну працю, відданість професії та цінний подарунок на згадку.

Естафету «професійного медичного довголіття» в комунальній установі «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» приймає Ольга ПЕРЕПРОСОВА, яка з 21 травня 2021 року буде прийнята на посаду медичної сестри.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь