A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Вітаємо команду «Хлібороб» з перемогою у відкритому Кубку Нижньосірогозької селищної  територіальної громади з футболу пам’яті земляків - підпільників І. Височина та М. Купрія.

Дата: 23.05.2021 23:16
Кількість переглядів: 211

Фото без описуСьогодні, 23 травня, на стадіоні «Скіф» була зіграна фінальна гра відкритого Кубку Нижньосірогозької селищної  територіальної громади з футболу пам’яті земляків - підпільників І. Височина та М. Купрія, між командами «Хлібороб» (с.Нижні Торгаї) та ФК «Лепетиха» (смт.Велика Лепетиха).

Урочисто відкрили змагання: заступник селищного голови Сергій Дашковський; начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Наталія Вязова та відповідальний за проведення спортивних заходів в Нижньосірогозькій громаді Ігор Гладун. Вони побажали гравцям гарної гри та удачі.

Матч було зіграно з рахунком 2:2, тож було призначено додатковий  час за серією пенальті, під час якого гравцями команди «Хлібороб» було забито ще два голи, завдяки яким команда здобула безперечну перемогу із загальним рахунком 4:2.

Організаційним комітетом відкритого Кубку були визначені кращі гравці гри, якими стали: у команді «Хлібороб» - Євген Кураков та Ігор Гладун; у ФК «Лепетиха» - Олександр Карпенко та Максим Болог.

На урочистому нагороджені голова Нижньосірогозької селищної організації ветеранів війни та праці Анатолій Шокарєв вручив команді-переможниці та команді-фіналісту грамоти.  Заступник селищного голови Сергій Дашковський; начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Наталія Вязова та відповідальний за проведення спортивних заходів в Нижньосірогозькій громаді Ігор Гладун також вручили командам грамоти Нижньосірогозької селищної асоціації футболу та відділу освіти,  культури, молоді та спорту селищної ради, гравцям - медалі, кращім гравцям - пам’ятні статуетки. Крім того, головний переможець відкритого Кубку – команда «Хлібороб» отримала головний приз – Кубок.

Користуючись нагодою, під час нагородження команд, Сергію Ружицькому було вручено статуетку за звання кращого гравця, яку він здобув під час гри за Кубок Херсонської області з футболу серед команд ветеранів 40+ «Ліга легенд 2021 року» у складі команди «Тарпан».

Суддівство сьогоднішньої гри здійснювали: Микола Москаленко; Станіслав Чудновський; Олег Гладун та Вадим Іванюк. Медичний супровід був забезпечений медичним працівником Іриною Кураковою.

Вітаємо команду «Хлібороб» з перемогою та ФК «Лепетиха» з достойною грою. Бажаємо гравцям більше захоплюючих матчів, гідних суперників і гучних перемог.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь