A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Вихованці Першопокровського ліцею взяли участь у змаганнях з пішохідного туризму

Дата: 24.05.2021 16:57
Кількість переглядів: 433

Фото без опису22-23 травня, у парку "Херсонська фортеця" (м. Херсон)  проходили  змагання "Відкритий кубок гуртківців комунального закладу "Центр туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді" Херсонської обласної ради  з пішохідного туризму".

У змаганнях прийняли участь 19 команд, вихованці гуртків Центру з міста Херсон, Нижньосірогозької, Новоронцовської селищної громади,  а також спортсмени з Херсонської, Олешківської та Каховської міських громад та Чорнянського ліцею Каховського району.

Від Нижньосірогозької селищної територіальної громади участь у змаганнях прийняли вихованці гуртка спортивного туризму Першопокровського ліцею (керівник Юрій Сидоренко).Фото без опису

22 травня учаcники долали "смугу перешкод - зв'язки", на якій були представлені наступні етапи - підйом, траверс та спуск по схилу, навісна переправа через яр та переправа по мотузці з перилами.

За перший день змагань команда Першопокровського ліцею посіла ІІ командне місце. В активі команди І місце, яке вибороли Матрохін Сергій і Гурчик Сергій (молодша вікова група), ІІІ місце – Рагімова Маргарита і Сидоренко Данило (старша вікова група).

Фото без описуНа другий день змагань, 23 травня, «крос - похід», який перевіряв не тільки технічні вміння, але й став випробуванням команд на витривалість.

За підсумками двох днів змагань команда Першопокровського ліцею Нижньосірогозької селищної ради посіла ІІ загальнокомандне місце. Вітаємо переможців: Рагімову Маргариту, Рагімову Аріну,Сидоренка Данила, Гурчика Віталія, Гурчика Сергія, Рогожина Ігора,  Матрохіна Сергія, Хакімову Софію.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь