A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

В рамках рейду "Сім'я" проведено обстеження 5 сімей, у яких виховується 13 дітей.

Дата: 25.05.2021 08:19
Кількість переглядів: 288

Фото без описуОдним із важливих завдань комунальної установи «Нижньосірогозькийцентр надання соціальних послуг» є  виявлення на ранній стадії сімей, які неспроможні виконувати виховні функції та потребують сторонньої допомоги. З цією метою проводяться цільові профілактичні рейди, в ході яких перевіряються умови утримання та виховання дітей в сім’ях, які опинились в складних життєвих обставинах.

Завідувачем сектору, начальником служби у справах дітей відділу соціального захисту населення, медицини та служба у справах дітей Оленою Величко разом із працівниками комунальної установи Оленою Герасімовою, Інною Ганжою та Анною Поліщук було здійснено планові виїзди до сіл Степне, Заповітне та Нижні Торгаї, під час яких проведено обстеження 5 сімей, у яких виховується 13 дітей.

Під час візиту було встановлено, що, нажаль, не всі батьки підтримують належні санітарно-гігієнічні умови проживання, а в окремих сім’ях зовсім не забезпечують потреби дітей у повноцінному харчуванні.

Із батьками проведено профілактичні бесіди стосовно неналежного виховання дітей, створення відповідних матеріально-побутових та санітарних умов проживання, недопущення вчинення насильства та порушення прав дітей. Проведено бесіди щодо поведінки дітей, зовнішнього вигляду, стану здоров’я, ведення здорового способу життя батьками.

За результатами проведеної роботи складено акти обстежень умов проживання сімей, з батьками проведена профілактично-роз’яснювальна робота щодо належного виконання батьківських обов’язків, шкідливості вживання алкогольних напоїв. Одну матір разом із малолітньою дитиною відправлено до КНП «Нижньосірогозька центральна лікарня» Нижньосірогозької селищної ради для проведення обстеження дитини. 

Батьків попереджено про адміністративну відповідальність, передбачену статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення стосовно невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь