A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Сьогодні, 26 травня, завершили свою роботу спеціалісти Херсонського обласного центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю Херсонської обласної ради.

Дата: 26.05.2021 18:19
Кількість переглядів: 237

Директор комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» Вікторія КУЗНЄЦОВА висловила подяки Херсонському обласному центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю Херсонської обласної ради за організацію та проведення навчання, щодо підвищення кваліфікаційного рівня працівників КУ «Нижньосірогозький центр  надання соціальних послуг» та окремо Образцовій Олені Миколаївні – Арт-терапевту, викладачу технологій, за впровадження спадщини В.В.Сухомлинського в Арт-терапевтичній техніці модульно-розвивального навчання в інклюзивній освіті та. Дуже вдячні бригаді спеціалістів і батьки дітей, що пройшли реабілітацію.

За час роботи спеціалістами з 17 по 26 травня 2021 року була надана комплексна, кваліфікована реабілітаційна допомога 15 дітям з інвалідністю. По завершенню курсу реабілітації кожній дитині видана виписка з Херсонського обласного центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю про проходження курсу реабілітації та надані рекомендації батькам щодо подальшої роботи з дитиною.

24 травня 2021 року спеціалісти Херсонського обласного центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю Херсонської обласної ради відвідали опорний заклад Нижньосірогозький ліцей Нижньосірогозької селищної ради Херсонської області, де вони розповіли про свій заклад та поділились унікальним досвідом роботи з особливими дітьми.

По завершенню роботи спеціалісти висловили подяку директору комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» Вікторії КУЗНЄЦОВІЙ за професійну організацію та теплий прийом спеціалістів Херсонського обласного центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю Херсонської обласної ради, подарували маленькі сувеніри своїх вихованців, а також надали рекомендації та інформаційні матеріали для подальшої роботи спеціалістів КУ «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» з особливими дітьми.

Враховуючи позитивний досвід співпраці та потребу у подальшій реабілітації дітей, що проживають на території громади, планується повторити курс реабілітації у жовтні поточного року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь