A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Проведено обстеження 17 об’єктів торгівлі щодо стану оформлення трудових відносин із найманими працівниками та виявлено 3 (три) продавця, які не заключили трудові договори з работодавцями.

Дата: 01.06.2021 08:44
Кількість переглядів: 392

Фото без опису31 травня робочою групою  з питань легалізації оплати праці та зайнятості населення, погашення заборгованості із заробітної плати, повноти сплати страхових внесків до бюджету Пенсійного Фонду України та Фонду соціального страхування України (затвердженої рішенням виконавчого комітету Нижньосірогозької селищної ради від 17.02.2021 року №69) проведено обстеження 17 об’єктів торгівлі в смт Нижні Сірогози Нижньосірогозької ТГ Херсонської області щодо стану оформлення трудових відносин із найманими працівниками та виявлено 3 (три) продавця, які не заключили трудові договори з работодавцями.

         Проведена роз’яснювальна робота із роботодавцями та працівниками, яким була надана вичерпна інформація щодо неприпустимості допуску працівників до роботи без оформлення трудових відносин та наголошено на перевагах офіційного працевлаштування

Не варто забувати, що відповідно до ст. 265 Кодексу законів про працю (далі –КЗпП)  як юридичних, так і фізичних осіб підприємців, що використовують найману працю, тепер штрафуватимуть за фактичне  допущення людей  до роботи без оформлення трудового договору, та виплату заробітної плати без нарахування та сплати ЄСВ. Штраф у 30-тикратному розмірі  мінімальної заробітної плати, встановленої на момент  виявлення порушення (з 1 січня 2021 року - 180 000 грн, а з 1 грудня 2021 року – 195 000 грн.) стягуватимуть за кожного працівника, щодо якого скоєно порушення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь