Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Дмитро ТАКАДЖИ з дружнім візитом відвідав дитячий будинок сімейного типу родини Пірог

Дата: 01.06.2021 15:53
Кількість переглядів: 212

Фото без описуСьогодні,  у перший літній день, з нагоди Дня захисту дітей, до вихованців дитячого будинку сімейного типу родини Пірог, яка проживає у селищі Нижні Сірогози, з подарунками та гостинцями завітали селищний голова Дмитро ТАКАДЖИ та начальник відділу соціального захисту населення, медицини та служба у справах дітей селищної ради Інна  ПАШКО.                                                           

Батьки-вихователі Олена та Сергій виховують 9 дітей, з яких:  7 прийомних та 2 усиновлених. Велика дитяча родина радо зустріла гостей  та  показали свою оселю. Вихованці дитячого будинку розповіли гостям про свої успіхи, які вони досягли у навчальних закладах.   

Господиня дому Олена розповіла історію створення своєї родини та про особливості виховання дітей.

Перебуваючи у дитячому будинку сімейного типу та спілкуючись з його вихованцями гості відчули теплу атмосферу та  пересвідчились, що дітям тут добре, підтвердженням чому є радісні погляди малечі.  Родина поєднала кращі людські почуття: любов до дітей з боку  батьків-вихователів та велика любов і надія у маленьких дитячих серцях.                        

Дмитро ТАКАДЖИ та Інна ПАШКО  привітали вихованців дитячого будинку із  Днем захисту дітей та подарували дітлахам солодкі подарунки. Також дружній родині  Пірог гості подарували набір посуду та побажали всім її представникам здоров’я, щастя, сімейного благополуччя. Гості подякували батькам-вихователям за чуйність та милосердя, бажання дарувати дітям родинне тепло та часточку свого серця і любові.

Прощаючись з батьками-вихователями, селищний голова Дмитро ТАКАДЖИ зауважив, що такі сімейні будинки, де виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування дають можливість дітлахам відчувати родинне тепло та справжню турботу про себе. Надзвичайно приємно, що на Сірогозщині  є такі батьки, які готові ділитися частинкою свого серця, здатні створити для дітей справжню домівку, огортати їх родинним теплом і батьківським піклуванням.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь