Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

За тур до закінчення Чемпіонату юні тарпанівці з рахунком 3:0 перемогли у вихованців Скадовської ДЮСШ та здобули ІІ місце у Чемпіонаті Херсонської області з футболу серед команд юнаків 2007 – 2008 років народження U-14

Дата: 02.06.2021 16:46
Кількість переглядів: 255

Фото без описуСьогодні, 02 червня, на стадіоні «Скіф» відбулася календарна гра VIІ туру Чемпіонату Херсонської області з футболу серед команд юнаків 2007 – 2008 років народження U-14 серед команд «Тарпан» Нижньосірогозької дитячо-юнацької спортивної школи» та «Джиралгач» (Скадовська ДЮСШ).

Ця гра фактично вирішувала долю срібних медалей обласного Чемпіонату, адже перед її початком обидві команди у своєму активі мали по 12 очок.

Перший тайм завершився з рахунком 2:0, на користь тарпанівців.

Голи забили вихованці Нижньосірогозької ДЮСШ: Владислава Пірог та Шмайда Іван. У другому таймі Руднік Ілля забив завершальний - третій гол. Тож гра завершилась з рахунком 3:0 на користь вихованців Нижньосірогозької ДЮСШ.

В результаті чого, за тур до закінчення Чемпіонату юні тарпанівці здобули ІІ місце у Чемпіонаті Херсонської області з футболу серед команд юнаків 2007 – 2008 років народження U-14.

Вітаємо гравців та тренера-викладача команди Олега Гладуна з перемогою. Дякуємо за гарну гру та належне представлення громади на обласному рівні. Бажаємо успіхів у спорті та якомога більше перемог.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь