A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Відбулось засідання комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади      директора Новопетрівського ліцею Нижньосірогозької селищної ради

Дата: 04.06.2021 15:33
Кількість переглядів: 247

04 червня під головуванням Полуекто Оксани, заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, відбулося перше засідання комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Новопетрівського ліцею Нижньосірогозької селищної ради Херсонської області.

У порядку денному розглянули наступні питання:

  1. Про розгляд заяв претендентів для участі у конкурсному відборі на посаду директора Новопетрівського ліцею Нижньосірогозької селищної ради Херсонської області та поданих ними документів на відповідність установленим законодавствам вимогам.
  2. Про здійснення фіксації процедури проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Новопетрівського ліцею Нижньосірогозької селищної ради Херсонської області.
  3. Про затвердження  переліку питань для формування тестових завдань на перевірку знань законодавства України у сфері загальної середньої освіти та визначення форми перевірки знань (письмове чи комп’ютерне).
  4. Про затвердження ситуаційних завдань для перевірки професійної компетентності кандидата на посаду директора Новопетрівського ліцею.
  5. Про затвердження критеріїв оцінювання тестування на знання законодавства, ситуаційних завдань і презентації перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти.
  6. Про визначення вимог до професійної компетентності кандидата, які будуть оцінюватися за результатами розв’язання ситуаційних завдань та публічної презентації.
  7. Про визначення порядку проведення публічної та відкритої презентації перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь