A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Обговорили епідемічну ситуацію та проведення заходів щодо запобігання поширення коронавірусної хвороби на Сірогозщині.

Дата: 08.06.2021 13:53
Кількість переглядів: 213

Фото без описуВчора, 07 червня, селищний голова Дмитро Такаджи разом із заступниками селищного голови та секретарем селищної ради провів апаратну нараду з керівниками відділів та комунальних підприємств ради.

До участі також в онлайн-режимі долучилися і  старости сіл громади.

У ході наради обговорили актуальні питання, які потребують термінового вирішення.

Розпочали з обговорення епідемічної ситуації та проведення заходів щодо запобігання поширення коронавірусної хвороби на Сірогозщині.

Станом на 07 червня з початку  карантинних  обмежень на Сірогозщині зареєстровано 364 лабораторно підтверджених  випадків  COVID-19,  з них, тільки у 2021 році – 177 випадків. Одужало з початку  карантинних обмежень 339 пацієнтів,  померло - 11 осіб.  За  2021 рік одужало – 159 осіб, померло - 5 осіб. На амбулаторному лікуванні нині перебуває 14 пацієнтів. Також на обліку перебуває 34 контактні особи з хворими на COVID – 19.

Дмитро Такаджи подякував присутній на нараді керівниці комунального некомерційного підприємства «Нижньосірогозький Центр первинної медико-санітарної допомоги» Людмилі Непомнящій за ведення на належному рівні кампанії з вакцинації жителів громади від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусною інфекцією.

Людмила Анатоліївна поінформувала, що на території громади розгорнуто 3 пункти щеплень, які розміщено у Нижньосірогозькій міській, Нижньоторгаївській та Верхньосірогозькій амбулаторіях загальної практики сімейної медицини. Провакциновано 882 особи першою дозою та 21 – другою. Центром отримано 760 доз вакцини AstraZeneca і вже із 08 червня розпочинається ІІ етап вакцинації громадян, яких було щеплено раніше даною вакциною.

«Так, як на сьогоднішній день ліків від COVID-19 не існує, єдине, що може захистити це – вакцинація, тому сподіваюсь, що до осені більшість населення нашої громади буде вакциновано. Це дасть змогу стабілізувати ситуацію та запобігти поширенню захворюваності в громаді.» - зауважив Дмитро Такаджи.

Шановні жителі громади, більш відповідально ставтеся до свого здоров’я та здоров’я оточуючих і близьких, дотримуючись протиепідемічних заходів, зробіть щеплення та будьте здорові!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь