Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

У загальноосвітніх закладах громади стартували літні канікули, час розпочинати оздоровчу кампанію дітей, зокрема, категорійних.

Дата: 08.06.2021 13:58
Кількість переглядів: 205

Фото без описуВідповідно до Програми оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2021 року в селищному бюджеті передбачено 400 тис.грн. для проведення оздоровчих заходів категорійних дітей.

Начальник відділу соціального захисту населення, медицини та служба у справах дітей Нижньосірогозької селищної ради Інна Пашко поінформувала на апаратній нараді, яка відбулася 07 червня, що на даний час спеціалістами ведеться активна робота з батьками дітей пільгових категорій для формування груп, які здійснять свій відпочинок у дитячому таборі «Орлятко» Генічеського району. Адже планується оздоровити 62 дитини пільгових категорій, а саме: дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, дітей учасників бойових дій (АТО/ООС) та дітей внутрішньо-переміщених осіб, а також дітей з інвалідністю, які здатні самі себе обслуговувати. Так, як у таборі вони перебуватимуть самі, тож необхідно буде забезпечувати собі догляд самостійно.

Відпочинок проходитиме у дві зміни по 16 днів: з 30 червня по 15 липня та з 17 по 31 липня. Сподіваємось, що за час перебування у дитячому таборі біля моря діти добре відпочинуть, наберуться сил, розширять коло друзів та отримають багато позитивних емоцій, добрих вражень та спогадів про літо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь