A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

12 громад Дніпропетровської, Запорізької, Кіровоградської, Миколаївської, Одеської, Херсонської областей) долучилися до онлайн-тренінгу.

Дата: 09.06.2021 14:23
Кількість переглядів: 236

 Фото без опису Представники робочої групи по формуванню стратегії розвитку Нижньосірогозької селищної територіальної громади, на чолі з заступником селищного голови Оксаною Полуекто, впродовж двох днів: 08 – 09 червня  бере участь в онлайн-семінарі на тему: «Діяльність робочої групи з розробки проєкту стратегії розвитку громади».

 Розпочинаючи захід керівниця Херсонського РО Програми «U-LEAD з Європою»  Оксана Сілюкова довела до відома учасників актуальну інформацію про існуючі засади підтримки Програмою «U LEAD з Європою» процесів, пов’язаних із стратегічним управлінням громадою та інші можливості для громад.

Семінар був корисним та цікавим. Тренери: Віктор Бондарук, експерт з розробки стратегій місцевого розвитку Програми «U-LEAD з Європою» (Миколаївська, Одеська, Херсонська області) та   Денис Абрамов, експерт з розробки стратегій місцевого розвитку Програми «U-LEAD з Європою» (Дніпропетровська, Запорізька, Кіровоградська області) впродовж двох днів активно спілкувалися з усіма учасниками.  

Розповіли про результати попереднього етапу стратегічного планування територіальних громад за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та провели аналіз виявленої проблематики за результатами проведення попередніх засідань робочих груп із розробки стратегій місцевого розвитку. Надали учасникам практичні навички ідентифікації точок росту, порівняльних переваг, викликів та ризиків розвитку громади, опрацювали теоретичні і практичні навички формування пріоритетів розвитку території, оперативних цілей та завдань стратегії розвитку.

На завершення обговорили порядок проведення у громадах третього засідання робочої групи з розробки проєкту стратегії місцевого розвитку та зміст і терміни подальших етапів зі стратегічного планування розвитку громади.

Крім того, тренери надали громадам рекомендації щодо підготовки та презентації на ІІІ засіданні робочих груп SWOT аналізу та матриці стратегічних пріоритетів, оперативних цілей та завдань стратегії розвитку.

Дякуємо Херсонському регіональному офісу Програми «U-LEAD з Європою» та, зокрема, експерту з розробки стратегій місцевого розвитку Програми «U-LEAD з Європою» (Миколаївська, Одеська, Херсонська області) Віктору Бондаруку за практичну допомогу та співпрацю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь