A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Ведуться роботи по облаштуванню дитячого майданчика у селищі, неподалік дитячого садочка №1.

Дата: 11.06.2021 14:21
Кількість переглядів: 208

Фото без опису На даному місці колись існувала дитяча площадка, на якій мали змогу відпочивати молоді батьки зі своїми нащадками. Та за час її існування вона заросла бур’яном та мала занедбаний стан.

З метою наведення ладу та розуміючи проблему браку відповідної інфраструктури для дозвілля у центрі та околицях селища, а також у селах громади, селищною радою планується на території кожного старостинського округу облаштувати по дитячій площадці.

Адже пpoгyлянки та aктивний відпочинок на свіжому повітрі - це нeoбxідний кoмпoнeнт здopoвoгo способу життя. Молодший шкільний вік - пepіoд нaйбільш інтенсивної coціaлізації. У дітей цього віку закладається фyндaмeнт здopов’я, моральної пoвeдінки. Недостатня рухова активність у школі, на вулиці, пpизводить до порушення повноцінного розвитку дитини.

Наразі старостами сіл проводиться робота по визначенню місць для розміщення таких площадок для активного відпочинку всією родиною.

Розпочали ж ми з облаштування площадки у селищі. Адже її створення не потребувало великих затрат. Провели роботи по ремонту та фарбуванню придатних для подальшої експлуатації елементів ігрового обладнання. Придбали та встановили новий дитячий ігровий комплекс. Встановили огорожу та лавки, які, до речі, були зроблені місцевими умільцями власноруч безкоштовно, облаштували входи тротуарною плиткою.

До робіт долучилися всі гуртом: працівники освіти, культури, робітники з благоустрою селищної ради та інші.

Ми – громада. І кожен може долучитися до її розвитку, активно приймаючи участь у реалізації наших проєктів. Ми будемо раді будь-якій допомозі та підтримці.

Наразі є можливість долучитися до художнього оформлення дитячого майданчика, доповнивши його своїми виробами.

Жителі сіл зі своїми ініціативами можуть звернутися до старост та менш масштабні проєкти реалізовувати власноруч.

Ми сприймаємо конструктивну критику, та наша громада не зміниться, доки місцеві мешканці не змінять своє ставлення до навколишніх змін і не зрозуміють, що самі зміни не відбудуться. Не залишайтеся байдужими, а активно долучайтеся до наших ініціатив та надавайте свої пропозиції.

Сподіваємося на бережне ставлення до майна громади, завдяки чому воно слугуватиме довше, а ми матимемо змогу створювати нові об’єкти інфраструктури, не витрачаючи час на його ремонт. Не залишайтеся байдужими спостерігачами, коли стаєте свідками дій, що можуть призвести до пошкодження майна – зробіть зауваження чи повідомте до поліції про неправомірні дії.

Дякуємо за розуміння та співпрацю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь