A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Ігрові набори LEGO Play Box для першокласників Нижньосірогозької селищної територіальної громади

Дата: 15.06.2021 08:05
Кількість переглядів: 634

Фото без описуНа виконання наказу Міністерства освіти і науки України щодо безкоштовного забезпечення перших класів закладів загальної середньої освіти ігровими наборами LEGO Play Box та відповідно до розподілу управлінням освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації наборів між закладами освіти територіальних громад, п’ять шкіл Нижньосірогозької селищної ради отримали ігрові набори LEGO Play Box: опорний заклад Нижньосірогозький ліцей, Верхньосірогозький, Нижньоторгаївський, Новоолександрівський і Першопокровський ліцеї.

Вже з 1 вересня 2021 року набори LEGO Play Box застосовуватимуться  як дидактичні матеріали для впровадження методик ігрового та діяльнісного навчання.

Конструктори від  LEGO – не просто цікава іграшка, це одна з відомих і поширених на сьогодні педагогічних систем, що використовує  моделі реального світу і предметно-ігрове середовище. З 2018 року тренерами The LEGO Foundation системно проводяться тренінги з упровадження ігрових та діяльнісних методів навчання  для вчителів початкової школи. Основний принцип – «Навчання через дію», що дозволяє учням з’єднати абстрактну теорію з реальним світом.

За допомогою ігрових конструкторів вчителі наочно і доступно пояснять дітям навчальний матеріал, розвиватимуть навички критичного мислення, мовлення, пам’ять, увагу, вміння працювати в групі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь