A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Відтепер маломобільні верстви населення Сірогозщини та мешканці віддалених від Нижньосірогозького ЦНАПу населених пунктів зможуть отримати адміністративні послуги, не відвідуючи установу.

Дата: 15.06.2021 08:56
Кількість переглядів: 200

Фото без описуНа даний час начальник відділу селищної ради «Нижньосірогозький центр надання адміністративних послуг» Алевтина Голтаєва бере участь у семінар-тренінзі «Особливості функціонування центру надання адміністративних послуг в умовах децентралізації та останніх змін законодавства», організований обласною державною адміністрацією та UNDP Ukraine / ПРООН в Україні. Учасники семінару: керівники ЦНАПів Херсонської та інших областей, представники Міністерств.

14 червня, під час заходу регіональний координатор  UNDP Ukraine / ПРООН в Україні  з досягнення цілій сталого розвитку у Херсонській області Эсма Умерова та керівник відділу цифрових послуг Херсонської обласної державної адміністрації Павло Кулік урочисто передали керівникам ЦНАПів Нижньосірогозької, Великолепетиської, Зеленопідської, Нововоронцовської та Горностаївської територіальних громад мобільні кейси, які було придбано у рамках проекту «Посилення стійкості громад у Херсонській області», що реалізується Програмою розвитку ООН в Україні за підтримки Уряду Великої Британії, наданої Посольством Великої Британії в Україні.

Мобільний кейс – це мобільне робоче місце адміністратора ЦНАП, що представляє собою комплект сучасної портативної техніки та вміщується в компактний металевий кейс. У ньому – ноутбук, прилад для зчитування ID-паспортів, портативні сканер та принтер, 3G USB модем для доступу до Інтернету, блок автономного живлення (який забезпечує автономну роботу на 5-6 годин), веб-камера та усе необхідне ліцензійне програмне забезпечення.

Завдяки мобільному офісу маломобільні верстви населення Сірогозщини та мешканці віддалених від ЦНАПу населених пунктів зможуть отримати адміністративні послуги, не відвідуючи установу. Це актуально, передусім, для людей, які через стан здоров’я не в змозі самостійно дістатися до ЦНАПу. З іншого боку, технічне оснащення «мобільного кейсу» дозволить адміністраторам ЦНАП забезпечити належну якість надання послуг.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь