A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Проведено оперативно - профілактичний рейд «Діти вулиці», «Сім'я» на території с. Нижні Торгаї та відвідано сім’ї, що опинилися у складних життєвих обставинах

Дата: 16.06.2021 15:36
Кількість переглядів: 725

Фото без описуНа сьогоднішній день існує велика кількість дітей, які фактично не отримують належної батьківської підтримки і достатнього рівня виховання, що породжує гостру проблему соціального сирітства.  Тому, з метою  виявлення на ранній стадії сімей, які не спроможні або не бажають виконувати батьківські обов’язки щодо належного утримання та виховання дітей, надання соціальних послуг сім’ям, перевірки виконання батьками їх обов’язків, умов проживання дітей, забезпечення їх належним доглядом та вихованням, попередження дитячої безпритульності та бездоглядності періодично на території Нижньосірогозької громади проводяться профілактичні рейди.                                         

Так,  15 червня завідувачем сектора, начальником служби у справах дітей відділу соціального захисту населення, медицини та служба у справах дітей Нижньосірогозької селищної ради Оленою ВЕЛИЧКО спільно з  представниками комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Оленою ГЕРАСІМОВОЮ та Інною ГАНЖОЮ проведено оперативно - профілактичний  рейд «Діти вулиці», «Сім'я»  на території  с. Нижні Торгаї та  відвідано сім’ї, що опинилися у складних життєвих обставинах.  В ході здійснення профілактичного  рейду перевірено умови проживання  18 дітей в 5 сім'ях та проаналізовано стан забезпечення сімей продуктами харчування,  дитячим одягом та взуттям, засобами гігієни. В трьох родинах перевірено цільове використання державних коштів при народженні дитини. Під час візиту батькам надано рекомендації щодо належного догляду за дітьми, створення відповідних умов для їх проживання та виховання, забезпечення дітей всіма необхідними засобами для повноцінного розвитку. Проведено бесіди про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків по вихованню, утриманню та розвитку дітей, а також наголошено на цільове використання державних коштів, що виплачуються безпосередньо на утримання дітей.

Крім того, на підставі листа КНП «Нижньосірогозька центральна районна лікарня» відвідана вагітна жінка, яка не стала на облік з приводу вагітності та не з’явилася на запланований прийом до жіночої консультації. З вагітною  проведена   бесіда щодо відповідального та усвідомленого батьківства під час та після вагітності, ведення здорового способу життя, роз’яснено відповідальність у подальшому  за неналежне виконання батьківських обов’язків.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь