A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

З нагоди православного свята - Трійці для категорійних дітей провели театралізований захід

Дата: 18.06.2021 17:36
Кількість переглядів: 670

Фото без опису20 червня 2021 року ми святкуємо Зішестя Святого Духа, або ж Трійцю - одне з дванадцяти найбільших свят православного люду. 

На 50-й день після Великодня у природі настає справжній розмай: усе на цей момент буяє, квітне, гуде, цвірінькає і пахне. Віряни святкують Святу Трійцю або ж П'ятдесятницю, День Зіслання Святого Духа, Зелену неділю - справді великий день у нашій народній історії. Бо стільки розповідей, легенд, історій пов'язано з цим днем: кожній родині буде про що згадати, на що спрямувати свої надії. 

В Україні День Святої Трійці вважається важливим церковним святом, тому цього дня оголошено державний вихідний. У 2021 році православні відзначають це свято 20 червня.

18 червня 2021 року на базі КУ «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» для категорійних дітей відбувся театралізований захід, присвячений Зеленим Святам. Батьків та дітей привітали з наступаючими святами, побажали міцного здоров’я, а діточкам – ще й  весело і цікаво провести літні канікули.

Літо, воля, квіти, мова - такі можливості відкриває перед кожним з нас прийдешнє свято. Святий Дух, зійшовши на землю, осяяв своєю величчю і святістю і наш шлях, і дав можливість спілкуватися, говорити, наділив мовою.

Отож насолоджуймося літом, творімо добро і розвиваймо мову, яка дана нам з неба, бережімо природу хоча б тому, що вона нас береже, що вона - невичерпне й істине джерело натхнення і  справжня земна краса.  Благодаті Святого Духа кожному з нас!

По завершенню свята всі діти отримали солодкі подарунки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь