A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Шановні сірогозці, у цей скорботний день віддамо шану всім загиблим та закатованим невинним людям і схилимо голови перед їх неоціненним подвигом.

Дата: 22.06.2021 10:44
Кількість переглядів: 197

22 червня 1941 року перед українським народом, та перед усім цивілізованим світом, постала жахлива загроза – фашизм, який семимильними кроками перетинав Європу, залишаючи після себе спотворені міста, спалені села та незліченну кількість зруйнованих людських доль. Найжорстокіші випробування і нелюдські страждання, колосальні жертви і скалічені долі, загублене дитинство і втрачена юність – таке назавжди залишиться у пам’яті людській.

Роки жахливих подій забрали життя більше десяти мільйонів українців, а загалом у Другій світовій війні загинуло понад 60 мільйонів людей. Кожна родина і кожна людина, незалежно від віку, статі та соціального стану, були втягнуті у жорстокий вир війни, а територія України стала одним із вирішальних плацдармів бойових дій.

Сьогодні заступники селищного голови разом з керівництвом громадської організації ветеранів війни та праці вшанували пам’ять тих, хто у жорстокій битві виборював перемогу та поліг смертю хоробрих на фронтах, в катівнях, таборах смерті, поклавши квіти до меморіалу «Скорботна мати» та пам’ятнику «Танк». Вшановували визволителів – фронтовиків, працівників тилу, вдів і дітей війни, усіх тих, хто день за днем наближав перемогу.

Схиляємо голову перед вами, дорогі ветерани, за подароване мирне життя, за підняту з руїн і відбудовану країну.

На жаль, знову в нашій країні відбуваються військові дії, гинуть люди, руйнуються міста. І знову тисячі знедолених людських життів. Але наші мужні захисники, як і багато років тому їх діди та батьки, виборють свободу та територіальну цілісність рідної землі.

Шановні сірогозці, у цей скорботний день віддамо шану всім загиблим та закатованим невинним людям і схилимо голови перед їх неоціненним подвигом.

Світла їм пам’ять!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь