A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

24 червня планується провести засідання IX сесії селищної ради, тож 22 червня провели ряд засідань постійних комісій.

Дата: 23.06.2021 08:16
Кількість переглядів: 116

Фото без описуРозпочали із засідання комісії з питань освіти, молоді, спорту, культури, на якому обговорили 18 нагальних питань, серед яких: про укладання у новій редакції контрактів з директорами освітніх закладів селищної ради.

Проєкти рішень: щодо внесення змін та доповнень до Програми оздоровлення і відпочинку дітей влітку на 2021-2025 роки та затвердження Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів комунальних некомерційних підприємств (у галузі охорони здоров’я) розглянули на засіданні постійної комісії з питань медицини та соціального захисту населення.

Наступним провели засідання постійної комісії з питань агропромислового розвитку та земельних ресурсів, на порядок денний якого було винесено 32 земельних питання.

Завершили комісійний день засіданням постійної комісії з питань планування, бюджету і фінансів, у ході якого обговорили проєкти рішень по 23 питанням, серед яких: про внесення змін до бюджету Нижньосірогозької селищної територіальної громади на 2021 рік; про затвердження Програми ефективного управління майном комунальної власності Нижньосірогозької селищної територіальної громади на 2021-2023 роки; про прийняття на баланс селищної ради комунального майна; про передачу виробничих запасів Нижньосірогозькому коммунальному підприємству «КОМСЕРВІС»; про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Нижньосірогозька центральна лікарня» на 2021 рік та про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Нижньосірогозький Центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2021 рік».

Члени всіх постійних комісій селищної ради плідно попрацювали. Після детального обговорення питань порядків денних комісій, по кожному питанню було прийняте рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь