A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Перший етап конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Новопетрівського ліцею Нижньосірогозької селищної ради відбувся.

Дата: 23.06.2021 17:16
Кількість переглядів: 287

Фото без опису23 червня під головуванням заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Оксани Полуекто пройшов перший етап конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Новопетрівського ліцею Нижньосірогозької селищної ради.

Перший етап складався із таких конкурсних випробувань: письмове тестування на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти та розв’язання ситуаційного завдання.

Участь у конкурсі приймала кандидат на посаду директора Новопетрівського ліцею Олена Малишко.

За результатами тестування Олена Василівна відповіла вірно на 39 питань із 40 та отримала 2 бали і була допущена до конкурсного випробування «Розв’язання ситуаційного завдання».

Із трьох запропонованих ситуаційних завдань, що знаходилися у закритих конвертах, вона вибрала ситуацію під номером 2 з таким змістом: «Батьки дитини з особливими освітніми потребами звернулися до директора закладу загальної середньої освіти  щодо здобуття освіти дитиною у даному закладі. Який алгоритм дій директора щодо вирішення даного питання?».

Кожен член конкурсної комісії оцінив письмову відповідь кандидата, його професійну компетентність згідно наступних вимог:

  1. Здатність застосовувати технології розв'язання конфліктів, досягнення консенсусу; працювати в команді; застосовувати ефективні стратегії спілкування залежно від ситуації.
  2. Здатність створювати сприятливий психологічний клімат у колективі, формувати атмосферу відданості справі, ініціативи та відповідальності.
  3. Спроможність переносити знання та уміння з одного виду професійної діяльності в інший; добирати доцільні методи, форми, засоби педагогічної діяльності; конструювати педагогічні заходи (навчальні заняття, виховні заходи, педагогічні збори тощо); розробляти методичне забезпечення педагогічного процесу.

За загальними підрахунками балів було визначено середній бал кандидата.

Олена Малишко успішно розв’язала ситуаційне завдання, отримала 2 бали і була допущена до наступного етапу конкурсу - «Публічна та відкрита презентація перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти», який відбудеться 25 червня 2021 року на базі Новопетрівського ліцею Нижньосірогозької селищної ради.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь