A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

23 червня селищний голова Дмитро Такаджи з керівниками відділів та комунальних закладів провів апаратну нараду з проблемних питань, які існують в громаді, на якій обговорили шляхи їх вирішення.

Дата: 24.06.2021 09:26
Кількість переглядів: 136

Фото без описуВсі галузі потребують відпрацювання умов функціонування, значну частину з них , займають надання послуг в житлово-комунальному господарстві. Тож розпочали з комунальної сфери. Вкотре обговорили необхідність розширення сфери надання послуг населенню у даній сфері, обрахування собівартості даних робіт, потребу в облаштуванні контейнерних площадок, придбання сміттєвих баків, своєчасне прибирання та вивезення сміття, розроблення правил утримання і облаштування прилеглих територій до комунальних установ, адміністративних будівель та об’єктів торгівлі, заключення договорів з власниками чи орендарями цих будівель, визначення та облаштування місць сезонної торгівлі, облаштування парковочних місць та розмітки на пішохідних переходах у центрі селища та у селах біля освітніх закладів.

Працюємо на перспективу, тож під час наради особливу увагу приділили необхідності проведення активної роботи в громаді з легалізації найманої праці, надання в оренду комунального майна та наповненню селищного бюджету.  Результати даної роботи у цьому році, закладуть основу для розвитку населених пунктів Сірогозщини у наступних роках.

Обговорили роботу освітніх та культурних закладів, облаштування місць відпочинку, виконання заходів селищних програм. Домовились визначитись з першочерговістю проведення робіт по старостинським округам.

Час плине швидко, тож вже сьогодні необхідно активізувати роботи з підготовки до зими усіх об’єктів соціальної сфери та забезпечення їх необхідною кількістю палива, а також посипного матеріалу на випадок надзвичайної ситуації. Зауважив, що під час виконання заходів  потрібно запроваджувати використання сучасного обладнання, яке працює на альтернативних видах палива і дає змогу економити кошти при використанні.

Не оминули і питання підготовки навчальних закладів до нового навчального року, акцентувавши увагу на здоровому харчуванні учнів та облаштуванні комфортних умов для учнів під час перебування у закладах освіти.

Обговорили й інші питання. За результатами даної апаратної наради були дані відповідні доручення всім комунальним закладам, структурним підрозділам та відділам селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь