A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Здійснено планову перевірку роботи 4-х соціальних робітників

Дата: 25.06.2021 08:10
Кількість переглядів: 580

Для покращення соціального обслуговування та забезпечення якісних умов життя незалежно від місця проживання, комунальна установа «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» проводить активну роботу, виїжджаючи в села громади.

Основна мета виїздів центру – надання соціальних послуг літнім людям, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують постійної сторонньої допомоги.

23 червня 2021 року завідувачем спеціалізованої служби первинного соціально-психологічного консультування КУ «Нижньосірогозький ЦНСП» Оленою ГЕРАСІМОВОЮ разом з фахівцем із соціальної роботи І категорії відділення соціальних послуг за місцем проживання Ольгою ВАСИЛЕНКО здійснено планову перевірку роботи 4-х соціальних робітників села Верхні Сірогози, які надають послуги 26 громадянам за місцем їх проживання. Разом з цим трьом одиноким та одиноко проживаючим особам було надано консультації з різних питання.

В ході перевірки підопічних проведено обстеження умов їх проживання та опитування щодо якості отриманих соціальних послуг. Перевіркою встановлено, що соціальні робітники належно виконують свої функціональні обов’язки, надають підопічним послуги відповідно до визначеної групи рухомої активності, а саме: доставка продуктів, ліків, води, прибирання житла, приготування їжі, прання, сплата комунальних платежів, прасування, косметичний ремонт приміщень, сільгоспроботи тощо. Підопічні відділення роботою соціальних робітників задоволенні, нарікань та скарг немає. Також працівниками центру Олександром ГРИШИНИМ, Ігорем ГРАФІНИМ та Віталієм ПАНЧЕНКОМ підопічним центру надані такі необхідні їм соціальні послуги як косіння трави - 7 осіб, рубка та розпилювання дров - 4 осіб, за що вони були дуже вдячні. Враховуючи, що за один день не вдалося зробити запланований об’єм робіт, планується здійснити подібний виїзд наступного тижня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь