A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

МАЛИШКО ОЛЕНА ВАСИЛІВНА – переможець конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Новопетрівського ліцею Нижньосірогозької селищної ради

Дата: 26.06.2021 17:13
Кількість переглядів: 318

Фото без опису25 червня під головуванням заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Оксани Полуекто пройшло третє засідання комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Новопетрівського ліцею Нижньосірогозької селищної ради Херсонської області та другий етап конкурсного відбору.

На публічну та відкриту презентацію перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, яку представила кандидат ОЛЕНА МАЛИШКО, були запрошені представники трудового колективу, батьки здобувачів освіти Новопетрівського ліцею, депутати селищної ради, громадськість села.

Олена Василівна у своєму виступі розкрила мету та завдання розвитку Новопетрівського ліцею, їх відповідність державній політиці у галузі освіти, освітнім запитам громади, проаналізувала сучасний стан закладу, визначила наявні проблеми, зосередила увагу на використанні інноваційних методів та прийомів в управлінській діяльності, залученні колективу до інноваційної діяльності, участі у проектах, на формуванні високоморальної, національно-свідомої особистості школяра, розвитку здібностей дітей з врахуванням їх психологічних особливостей та природного потенціалу, створенні умов для дітей з особливими освітніми потребами, збереженні та примножені шкільних традицій, на створенні комп’ютерної інфраструктурі закладу освіти, удосконалені дистанційного навчання, покращені матеріально-технічної бази ліцею.

Кандидат на посаду директора надала змістовні відповіді на запитання членів комісії та запрошених щодо термінів реалізації завдань Програми розвитку, шляхів співпраці та форм взаємодії з батьками здобувачів освіти, створення здоров’язберігаючого освітнього простору.

За результатами оцінювання членами комісії публічної та відкритої  за кожною окремою вимогою Олена Малишко отримала загальних 15,5 балів і пройшла даний конкурсний відбір.

Після підрахування балів, отриманих кандидатом за письмове тестування, розв’язання ситуаційного завдання, публічну та відкриту презентацію перспективного плану розвитку закладу освіти, загальна сума набраних балів становить – 23,5 балів.

Відповідно до рішення конкурсної комісії МАЛИШКО ОЛЕНА ВАСИЛІВНА стала переможцем конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Новопетрівського ліцею Нижньосірогозької селищної ради.

Згідно положення про Конкурс було рекомендовано відділу освіти, культури, молоді та спорту підготувати та подати на розгляд  Нижньосірогозької селищної ради результати конкурсу, особову справу та проєкт строкового трудового договору (контракта) з переможцем конкурсу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь