A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Ввечері, 28 червня,  на центральній площі селища з нагоди 25-ї річниці Конституції України та Дня молоді влаштували святковий концерт.

Дата: 29.06.2021 00:24
Кількість переглядів: 113

Фото без описуРозпочинаючи свято з вітальним словом до присутніх звернулася  в.о.керівника комунального закладу «Нижньосірогозький центр культури та дозвілля» селищної ради Наталя Жданова, яка сказала: «Конституція – одна для всіх. Шануймо її, пам’ятаючи, що сьогоденню передувала багатовікова історія державотворення. Саме ми стали свідками народження суверенної країни, здійснення одвічного права українського народу на самовизначення».

Звертаючись до присутнього на святкуванні молодого покоління вона зауважила, що у житті немає пори прекраснішої, ніж молодість. Це час становлення, вибору професійного шляху, планування майбутнього. Молоді люди заслуговують на те, аби ними пишалися - сміливі, розумні, амбітні, сильні, творчі та запальні, вміють чесно та впевнено відстоювати свої права. Побажала, щоб вірили у свої сили, творили та  залишатися завжди молодими, адже молодість – не вік, а стан душі.

Для всіх гостей свята співали аматори сцени селища. Своїми виступами талановиті виконавці  створили святковий, піднесений настрій всім присутнім.

Продовжилось святкування вечірньою дискотекою.

У цей прекрасний літній день бажаємо всім миру, добра, родинного затишку, добробуту, оптимізму, непохитної віри у власні сили та Україну.

Молоді - наснаги, гарної перспективи, світлої долі, фізичної та духовної сили, великого людського щастя та здійснення всіх мрій та планів.

Нехай на шляху нашого розвитку саме Конституція стане надійним підґрунтям демократичних перетворень та економічного процвітання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь