A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Літнє оздоровлення дітей Сірогозщини розпочато!

Дата: 30.06.2021 10:06
Кількість переглядів: 201

Фото без опису30 червня у дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Орльонок», що у місті Генічеськ розпочинається перша  зміна,  яка триватиме 16 календарних днів. 30 дітей пільгових категорій, які проживають у населених пунктах Нижньосірогозької громади, розпочнуть тут своє оздоровлення.

Сьогодні зранку селищний голова Дмитро Такаджи разом з начальником відділу соціального захисту населення селищної ради Інною Пашко та батьками провели юних сірогозців до моря на відпочинок. Сподіваємось, що для дітей час сплине швидко та проведені дні залишать по собі добрі спомини і неймовірні враження. Селищний голова побажав дітям гарного відпочинку, сонячної погоди, знайти багато добрих друзів та закріпити своє здоров’я.

Всього послугами оздоровлення скористається 62 дитини пільгової категорії з сіл: Новоолександрівка; Верхні Торгаї; Анатолівка; Верби; Першопокровка; Новопетрівка; Сірогози; Степне; Верхні Сірогози; Нижні Торгаї та селища Нижні Сірогози. Це діти із малозабезпечених сімей, діти з особливими потребами, які можуть самостійно себе обслуговувати, іти сироти та позбавлені батьківського піклування, діти воїнів АТО/ООС,  діти, які беруть активну участь у конкурсах, шкільних олімпіадах та талановита молодь Сірогозщини.

Перш ніж відправитись у подорож всім дітям провели скріненг-контроль.

Організація та проведення літньої кампанії оздоровлення та відпочинку дітей Нижньосірогозької територіальної громади у 2021 році проводиться у відповідності до програми оздоровлення та відпочинку дітей влітку на період 2021-2025 років.

         За даними органів статистики станом на 01 січня 2021 року у Нижньосірогозькій територіальній громаді нараховувалось 1146 дітей пільгових категорій. Загальна сума фінансування літньої кампанії оздоровлення та відпочинку дітей становить  400,0 тис. грн.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь