A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Відбувся черговий виїзд мультидисциплінарної команди комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» до сіл Верхні Сірогози та Новоолександрівка.

Дата: 01.07.2021 23:39
Кількість переглядів: 984

Фото без описуЗабезпечення життєдіяльності одиноких та одиноко проживаючих громадян, які потребують сторонньої допомоги, - одне з головних завдань комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальної допомоги», зокрема, відділення соціальних послуг за місцем проживання.      Спеціалісти відділення постійно здійснюють моніторинг ситуації серед підопічних на предмет належного соціального обслуговування, виконання умов договору, адже громадяни соціально-незахищених категорій потребують особливої уваги та турботи, доброго слова, фізичної та моральної підтримки.

Саме тому 30 червня 2021 року відбувся черговий виїзд мультидисциплінарної команди комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» до сіл Верхні Сірогози та Новоолександрівка.

Соціальні робітники Віталій ПАНЧЕНКО, Олександр ГРИШИН та Сергій ГРАФІН викосили траву на подвірях у 6 осіб, розкололи та порубали 1 складометр дров 1 особі.

Одночасно завідувач спеціалізованої служби первинного соціально-психологічного консультування КУ «Нижньосірогозький ЦНСП» Олена ГЕРАСІМОВА разом з фахівцем із соціальної роботи І категорії відділення соціальних послуг за місцем проживання Ольгою ВАСИЛЕНКО провели перевірку якості надання соціальних послуг на дільницях зазначених сіл 16 громадянам за місцем їх проживання. Соціальним робітникам надано рекомендації щодо вдосконалення надання соціальних послуг.

В ході відвідувань 2-м особам надано консультації щодо оформлення права власності на будинок, 1-й особі – про правила оформлення субсидії, 1-й особі – про умови надання соціальних послуг за місцем проживання.

Питання соціального обслуговування соціально-вразливих категорій громадян постійно знаходиться на контролі. Виїзди мультидисциплінарної команди здійснюються систематично на території всіх населених пунктів громади відповідно до плану роботи комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь