A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Проводено профілактичну роботу з особами, засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі

Дата: 02.07.2021 22:26
Кількість переглядів: 725

Фото без описуВажливе місце у системі засобів виправлення і ресоціалізації умовно-засуджених займає соціально-виховна робота. Одним із важливих аспектів діяльності комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» є взаємодія із Нижньосірогозьким районним сектором філії державної установи «Центр пробації» в Херсонській області.

Уже стало традиційним на базі РС філії ДУ «Центр пробації» фахівцями Центру спільно з працівниками пробації проводити профілактичну роботу з особами, засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі. Це індивідуальні консультації з нормативно-правових аспектів, проблем здоров’я, сім’ї, зайнятості, внутрішньо-особистих та соціально-економічних проблем.

01 липня 2021 року фахівцем із соціальної роботи КУ «Нижньосірогозький ЦНСП» Інною ГАНЖОЮ спільно із фахівцем Нижньосірогозького бюро правової допомоги Альоною САДЛОВСЬКОЮ та начальником Нижньосірогозького РС філії ДУ «Центр пробації» Родіоном ПШЕНИЧНИМ проведено бесіду із підобліковими пробації на тему: «Що я знаю про домашнє насильство?». Метою даного заходу було інформування облікових осіб щодо змісту поняття «насильство», його видів та проявів. Проведено профілактичну бесіду щодо наслідків зловживання алкоголем, його вплив на функціонування сім’ї та життєдіяльності людини в цілому, формування нетерпимого ставлення до цих явищ, запобігання та протидії насильству. Присутніх проінформовано щодо надання соціальних, психологічних, правових послуг та про те, де їх можна отримати для подолання наслідків насильства, була надана інформація щодо надавачів таких послуг.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь