A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Юні футболісти Сірогозщини отримали нагороди від Херсонської обласної асоціації футболу за зайняте ІІ місце у Чемпіонаті Херсонської області з футболу у Першій лізі серед команд юнаків 2007 року народження (U-14) сезону 2020/21 року.

Дата: 04.07.2021 13:56
Кількість переглядів: 212

Фото без описуВчора, 03 липня, на стадіоні «Скіф» голова Генічеської районної асоціації футболу, член виконавчого комітету Херсонської обласної асоціації футболу Юрій Сердюк вручив гравцям команди «Тарпан» нагороди від Херсонської обласної асоціації футболу за зайняте ІІ місце у Чемпіонаті Херсонської області з футболу у Першій лізі серед команд юнаків 2007 року народження (U-14) сезону 2020/21 року.

Звертаючись до юних спортсменів Юрій Сердюк сказав, що на фоні чемпіонів області з футзалу 2018 року та чемпіонів футболу області по І лізі Чемпіонату області тепер Сірогозщина має срібних призерів. Він відзначив, що результати роботи обласної та районної асоціацій футболу з розвитку спортивної інфраструктури і підтримка місцевою владою далися взнаки, наслідком чого є сьогоднішній результат наших спортсменів, які будуть творити майбутню футбольну історію Сірогозшину.

Гравцям команди «Тарпан», а саме:  Бородатову Олексію (молодшому) (капітану команди); Ковтонюку Івану; Матрьохіну Сергію; Барилу Сергію; Шмайді Івану; Бєляєву Денису; Івасенку Кирилу; Сидоренку Данилу; Гострому Кірілу; Шаманському Максиму; Фісу Дмитру; Кібкі Тимуру; Пірогу Денису; Пірогу Владиславу; Нечаєву Михайлу; Рудніку Іллі були вручені пам’ятні медалі та грамоти Херсонської обласної асоціації футболу.

Також команді та тренеру команди  Олегу Гладуну вручили Диплом та головний приз – кубок.

Вітаємо гравців команди «Тарпан» та тренера команди за зайняте ІІ місце у Чемпіонаті Херсонської області з футболу в Першій лізі серед команд юнаків 2007 року народження (U-14) сезону 2020/21 року та з отриманими нагородами. Дякуємо за належне представлення громади на обласному рівні. Сірогозщина пишається вами. За вами спортивне майбутнє нашого краю.

Бажаємо нових здобутків та перемог у спорті і навчанні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь