A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Бережіть своє здоров’я - приєднуйтесь до кампанії щеплення від COVID-19.

Дата: 07.07.2021 16:59
Кількість переглядів: 228

Розповсюдження коронавірусу на планеті переросло в глобальну проблему людства. Мільйони захворілих та померлих людей. Єдине, що зможе вберегти вас та  ваших близьких – це вакцинація.

У Нижньосірогозькій громаді кампанія вакцинації населення від коронавірусної хвороби проводиться досить активно. Використовуються всі ресурси та можливості.

Вчора, 06 липня, комунальним некомерційним підприємством «Нижньосірогозький центр первинної медико-санітарної допомоги» було отримано 120 доз вакцини Pfizer (Comirnaty) для цільових груп населення і 100 доз вакцини CoronaVac для щеплення населення громади першою та другою дозами.

Вже наступного дня, зранку у селі Нижні Торгаї було організовано роботу пункту щеплень (лікар Людмила Гапонець, медична сестра Юлія Сидоренко) та прийом громадян мобільною бригадою по роботі з вакцинацією населення на базі Нижньосірогозької міської амбулаторії Центру ПМСД (лікар Володимир Хвастов, медична сестра Вікторія Жданова).

Всього цього дня вакциновано 134 особи, з яких: 32 – вакциною CoronaVac та 102 – вакциною Pfizer. З початку проведення кампанії на сьогоднішній день щеплено першою дозою вакцини 12% населення та другою – 5%.

Шановні мешканці громади! Найкращий захист для вас та вашої родини – вакцинуватися. Кожна з вакцин від коронавірусної пандемії, які використовуються на території України, є повністю безпечними для людей. Тож не зволікайте,  а зробіть правильне та важливе для вашого здоров’я рішення – вакцинуйтеся!

Бажаємо всім стійкого імунітету та міцного здоров’я!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь