A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

07 липня відбулося чудове, гармонійне та напрочуд веселе свято  «Купальські відьми» для категорійних дітей.

Дата: 08.07.2021 08:29
Кількість переглядів: 240

В ніч з 06 на 07 липня відзначається свято Івана Купала – традиційне дійство, яке має давні корені. Найпоетичніше свято, яке широко відзначається на Україні, традиційно вважають Івана Купала. Це день літнього сонцестояння, що збігається з Різдвом Івана Хрестителя. За народними переказами саме у купальську ніч на коротку мить розквітає папороть. А той, хто знайде її квітку, буде щасливим.

Ось і на Сірогозщині є добра традиція – святкувати Івана Купала. Комунальна установа «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» не є виключенням. Так, 07 липня 2021 року відбулося чудове, гармонійне та напрочуд веселе свято  «Купальські відьми» для категорійних дітей. Маленьких учасників та батьків привітала зі святом завідувач спеціалізованої служби первинного соціально-психологічного консультування Олена ГЕРАСІМОВА.

В ролі «бабусяток-лебедяток», водяника та старшої відьми виступили учні опорного закладу «Нижньосірогозький ліцей Нижньосірогозької селищної ради Херсонської області» Кузнєцова Богдана, Даховник Софія, Жданова Ліза, Ковтунюк Іван та організатор культурно-дозвіллевої діяльності КУ «Нижньосірогозький ЦНСП» Людмила ТКАЧЕНКО.

Бажаючих подивитись на святкування було чимало. Глядачі із задоволенням ставали учасниками рухливих ігор. Сором’язливість змінювалася веселим настроєм, бажанням зняти якомога більше  «хвостиків» та ширше віднайти «морську перлину».

По завершенню свята всі діти отримали солодкі подарунки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь