A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Інформація про   епідемічну  ситуацію та запобігання поширенню на території Нижньосірогозької селищної територіальної громади коронавірусу COVID – 19 станом на 12 липня 2021 року.

Дата: 12.07.2021 09:18
Кількість переглядів: 257

За інформацією КНП «Нижньосірогозького Центра первинної медико-санітарної допомоги»  станом  на 12 липня  2021 року  з  початку  карантинних  обмежень   370 лабораторно підтверджених  випадків  COVID-19,  за 2021 рік – 182 випадки, зокрема, із числа всіх захворілих – 38 дітей.

Одужало з початку  карантинних обмежень 358 пацієнтів,  померло - 11 осіб.  За  2021 рік одужало – 176,  померло - 5 осіб.

Знаходиться на стаціонарному лікуванні у закладах з надання медичної допомоги хворим з коронавірусною інфекцією – 1 особа, на  амбулаторному лікуванні – 0 осіб.

Станом на 12 липня 2021 року І дозою вакциновано 1095 осіб – 13,0 %,  ІІ дозою – 448 осіб.                                                                                                             

З початку року працівниками поліції складено 1 адміністративний протокол за порушення вимог карантину та 165 постанов про адмінправопорушення ч.2 ст.44-3 КУпаП; працівниками Держпродспоживслужби складено 63 протоколи про адміністративне правопорушення.

Нижньосірогозьким районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області спільно з представниками поліції, регулярно проводяться моніторингові відвідування об’єктів щодо дотримання ними протиепідемічних вимог. З початку року на території громади всього було проведено 733 моніторингових відвідувань об’єктів (об’єктів торгівлі харчовими продуктами, об’єктів водопостачання, закладів громадського харчування, магазини, аптеки, банки, ринку, готелю, автостанції, пошти та ін.) та 523 рейда.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь