A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Будні комунального некомерційного підприємства «Нижньосірогозький Центр первинної медико-санітарної допомоги».

Дата: 15.07.2021 18:48
Кількість переглядів: 246

Фото без описуСьогоднішній день для працівників КНП «Нижньосірогозький Центр первинної медико-санітарної допомоги» видався напруженим, адже наряду з повсякденною роботою, на 15 липня заздалегідь було заплановане проведення Дня донора в громаді. Тож сьогодні тут було людно. Та завдяки правильно організованій роботі відвідувачі не відчували незручностей, а мали змогу швидко отримати медичну послугу, якої потребували.

За словами керівниці Центру Людмили Непомнящої до Центру щодня великий поток людей та сьогодні день дуже насичений, адже разом з Днем донора спеціалістами підприємства проводиться вакцинація населення від короновірусної інфекції, медичні огляди дитячого населення та планова робота лікарів-терапевтів і лікарів-педіатрів. Тому, щоб не було скупчення людей біля кабінетів, вони давно працюють по відпрацьованій системі, розподіляючи потоки людей. Наприклад, для проведення - вакцинації трудовим колективам призначається час. Крім того, сільське населення має змогу зробити щеплення у селах громади, де відкриті пункти щеплень, адже тут працюють виїзні бригади. Сьогодні бригада у складі лікаря-терапевта Володимира Хвастова, медичної сестри Олени Камінькової та водія Олександра Пархоменка здійснила виїзд у Верхньосірогозький пункт щеплень.

Тільки сьогодні медичним персоналом було: прийнято 39 донорів крові, 50 дітей для проходження медичного огляду, щеплено від COVID-19 82 жителя громади, з яких: 67 вакциновано першою дозою вакцини та 15 – другою. З початку проведення кампанії з вакцинації, станом на 15 липня, першою дозою щеплено 1250 осіб, що становить 15% від планової кількості дорослого населення та 516 громадян – другою дозою, а це 6%.

Не дивлячись на бурхливий темп роботи, в Центрі жителів громади щодня чекає привітний, кваліфікований персонал, тепла, доброзичлива атмосфера, уважна до кожного відвідувача керівниця, яка одночасно контролює всі процеси, забезпечуючи злагоджену роботу Центру.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь