Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Формуємо молодіжну раду. Запрошуємо активну, небайдужу молодь віком від 14 до 35 років. Установчі збори відбудуться 16 серпня о 15-00 у приміщенні відділу освіти, культури, молоді та спорту. Встигніть подати заявку до 12 серпня.

Дата: 16.07.2021 13:20
Кількість переглядів: 785

Фото без описуДо відома жителів Нижньосірогозької селищної територіальної громади!

Ініціативна група з питань молодіжної політики при селищному голові  запрошує активну та небайдужу молодь віком від 14 до 35 років для участі в установчих зборах по створенню Молодіжної ради.

Установчі збори відбудуться 16 серпня 2021 року о 1500 у приміщенні відділу освіти, культури, молоді та спорту Нижньосірогозької селищної ради.

Щоб зареєструвати свою кандидатуру до складу  Молодіжної ради необхідно заповнити форму, розміщену за посиланням https://docs.google.com/forms/d/1_JzIvjWTXx1pxel8sLnWekq2-TKObcHMvNYS9nYetLg/edit, або звернутися до відділу освіти, культури, молоді та спорту Нижньосірогозької селищної ради (відповідальна особа, член ініціативної групи, спеціаліст І категорії Зінченко Тетяна Леонідівна). Термін подачі заявок до 12 серпня 2021 року включно.

Молодіжна рада – це інструмент молодіжного “голосу”, який дає можливість почути молодих людей. Це консультативно-дорадчий орган, який утворюється при органах місцевого самоврядування із представників молоді для консультування, розробки та реалізації молодіжної політики на місцях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь