Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Співробітництво і обмін досвідом між громадами працює на спільний розвиток!

Дата: 17.07.2021 10:58
Кількість переглядів: 684

Фото без описуПредставники Нижньосірогозької селищної територіальної  громади разом з колегами з Бериславського району з робочим візитом відвідали місто Маріуполь.

Є чому повчитися у Маріупольської громади, яка на сьогодні є однією з найуспішніших у країні. Місто, яке стрімко розвивається у безпосередній близькості від зони бойових дій, готове ділитися своїми напрацюваннями із сусідами і потенційними партнерами. До Маріуполя колег з Херсонщини запросив голова Маріупольської районної ради Степан Махсма. До організації візиту також долучилася Маріупольська міська рада та райдержадміністрація.?
 

 Найяскравіші проєкти Маріуполя, що вже стали його візитівками, представники громад з Херсонщини побачили на власні очі: побували у капітально відремонтованій школі №26, ознайомилися із роботою соціального офісу «Мультицентр», пройшлися площею Миру і Свободи, Театральним сквером і завітали до культурно-туристичного центру «Вежа».
 Сьогодні мали нагоду поспілкуватися із командою чинного мера Маріуполя, яка протягом останніх років забезпечує стрімкий розвиток півмільйонного міста. У Центрі розвитку стартапів 1991 відбулася зустріч із заступниками міського голови Маріуполя, які презентували Стратегію розвитку міста і поділилися досвідом з її реалізації

На прикладі проєкту реконструкції системи водопостачання і водовідведення в Маріуполі розповіли, як ефективно залучати кошти з Державного фонду регіонального розвитку, а також гранти та інвестиції від міжнародних донорів; познайомили з основними напрямками програми забезпечення населення соціальними послугами «Маріуполь з турботою про вас» і презентували унікальну для України програму підтримки ОСББ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь