A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Формуємо склад громадської ради, яку буде сформовано на установчих зборах, шляхом рейтингового голосування за кандидатури, які добровільно заявили про бажання брати участь у роботі громадської ради та внесені інститутами громадянського суспільства.

Дата: 19.07.2021 15:44
Кількість переглядів: 445

Фото без описуДо уваги представників громадських об’єднань, релігійних, благодійних організацій, творчих та професійних спілок, асоціацій, організацій роботодавців.

Установчі збори з формування складу Громадської ради при Нижньосірогозькій селищній раді відбудуться 01 вересня 2021 року за адресою: смт. Нижні Сірогози, вулиця Садова, 7, ІІ поверх, зал засідань селищної ради об 14.00.

До складу громадської ради при селищній раді можуть бути обрані представники інститутів громадянського суспільства, які не менше шести місяців до дати оприлюднення селищною радою повідомлення про формування складу громадської ради провадять свою діяльність, дослідження, надають послуги на території громади, реалізують свої проекти у сфері, пов’язаній з діяльністю селищної ради, що підтверджується інформацією про результати діяльності інституту громадянського суспільства, та в статуті (положенні) яких визначені відповідні цілі і завдання діяльності.

Для участі в установчих зборах необхідно подати заяву, біографічну довідку делегованого представника інституту громадянського суспільства, відомості про результати діяльності інституту громадянського суспільства, мотиваційний лист делегованого представника.

Зразок заяви та біографічної довідки для участі в установчих зборах та додатків до неї розміщено на офіційному сайті селищної ради.

Документи приймаються ініціативною групою до 02 серпня включно (крім п’ятниць, вихідних та святкових днів) з 08.00 до 17.00, за адресою смт. Нижні Сірогози, вулиця Садова, 7, селищна рада, І поверх, кабінет 21.

Більш докладно про умови участі в установчих зборах з формування громадської ради при селищній раді можна ознайомитись за посиланням: https://ns-gromada.gov.ua/formuvannya-gr-13-59-25-19-07-2021/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь