A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Відбулися змагання з доміно серед людей поважного віку

Дата: 21.07.2021 19:28
Кількість переглядів: 847

20 липня 2021 року в комунальній установі «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» відбувся Кубок серед людей поважного віку, які полюбляють грати у доміно. На вході запрошених чоловіків зустрічала медична сестра Ольга ПЕРЕПРОСОВА, яка вимірювала температуру тіла та артеріальний тиск, забезпечувала заходи з попередження поширення COVID-19. Також було проведено анкетування-опитування щодо вподобань опитуваних та подальшого проведення подібних заходів.

З привітальним словом до учасників звернулася Вікторія КУЗНЄЦОВА – директор центру, яка побажала їм гарно провести час та висловила сподівання  на подальшу роботу гуртка культурного дозвілля «Шахи, шашки й доміно».

Перед початком змагань були сформовані 6 парних команд, які після жеребкування за  турнірною сіткою розпочали гру, що вийшла напруженою та захоплюючою. У фіналі зустрілися команда Міненко О.Ф. - Гладун В.Г. з командою Пантелей С.М. Панченко В.М.

В результаті перемогу здобули Міненко Олександр Федорович та Гладун Віктор Григорович, які і отримали Кубок переможців, хоча їхні суперники були справді досвідченими та сильними. Команди фіналістів були нагороджені дипломами І і ІІ ступенів та грошовими преміями.

Запрошені учасники мали змогу не тільки показати свою майстерність у грі, але й активно поспілкуватись на цікаві теми, що є дуже важливим фактором у соціалізації пенсіонерів.

Всі присутні залишились дуже задоволеними умовами та гарно проведеним часом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь