A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Робочий тиждень селищний голова розпочав з апаратної наради з керівниками відділів та комунальних закладів селищної ради, у ході якої обговорили проблемні питання.

Дата: 26.07.2021 16:48
Кількість переглядів: 187

Фото без описуВідкрив нараду 26 липня селищний голова Дмитро Такаджи з розгляду епідемічної ситуації, яка існує на сьогоднішній день в громаді. За повідомленням керівниці комунального некомерційного закладу «Нижньосірогозький Центр первинної медико-санітарної допомоги» Людмили Непомнящої: «Починаючи з 08 липня на Сірогозщині відсутні випадки фіксації захворюваності на COVID-19 місцевих мешканців.

Кількість лабораторно підтверджених  випадків,  з  початку  карантинних  обмежень,  зупинилася на цифрі 370.  Позитивного результату вдалося досягти завдяки свідомій позиції жителів громади, які активно вакцинуються від коронавірусної інфекції у пунктах щеплень, розгорнутих на базі КНП “Нижньосірогозький центр первинної медико-санітарної допомоги” та амбулаторій загальної практики сімейної медицини. Вже вакциновано першою дозою 1736 осіб,  що становить 21,0 %  від запланованої чисельності осіб, яке повинно бути вакциновано у громаді відповідно до плану Міністерства охорони здоров’я та другою – 627 осіб, а це7,6 % від загальної кількості».      

Селищний голова зауважив: "Добре, що люди розуміють: вакцинація є надійним методом профілактики та запобігання важким ускладненням коронавірусної хвороби. Вакцини, які використовують в Україні повністю безпечні, на відміну від вірусу. І тільки швидка й ретельна вакцинація, з охопленням максимальної кількості жителів громади,  може перешкодити коронавірусній хворобі знов набрати обертів та захистити дитяче населення".

Далі обговорили матеріальний стан медичних закладів громади, проблеми, які виникають у ході роботи, забезпеченість засобами захисту персоналу та інші питання.

Знов зупинилися на розгляді ситуації у житлово-комунальній сфері. Дмитро Такаджи звернув увагу присутніх, що особливо болюча тема, адже зачіпає щоденно кожного жителя громади без виключення. Він сказав: "Всі ми хочемо жити в хороших умовах, отримуючи якісні послуги. Умитися, поснідати, викинути сміття – фізіологічна потреба кожного громадянина. Ідучи на роботу – отримувати задоволення від побаченого, а не навпаки. Звернув увагу працівників відділу ЖКГ та КП «КОМСЕРВІС» на стан узбіч, автобусних зупинок, контейнерних площадок на території громади".

Час плине швидко – позаду половина літа. Тож не забули про підготовку до нового навчального року закладів освіти. Обговорили організацію навчального процесу, як буде здійснюватися харчування у загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах з нового навчального року, а також стан підготовки до зими закладів соціальної сфери, освіти та медицини. Обговорили й інші нагальні питання, серед яких: легалізація робочих місць та наповнення бюджету, залучення сільгосптоваровиробників до участі у Державних програмах та пошук вирішення питання ремонту місцевих доріг, організація святкування 30-тиріччя незалежності України та залучення додаткових коштів для реалізації власних проєктів і ще багато питань обговорили цього дня з керівниками відділів та комунальних підприємств селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь