A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Працюємо над прийняттям рішень для збереження цілісності дорожнього покриття автомобільних доріг загального користування у період тривалої спекотної погоди.

Дата: 28.07.2021 22:19
Кількість переглядів: 239

Фото без описуВ останні роки у літню пору на Сірогозщині спостигається значне підвищення температури повітря. При русі великовагових транспортних засобів по нагрітій асфальтобетонній поверхні доріг - міцність дорожнього одягу погіршується, внаслідок чого, уздовж доріг утворюються колії. У зв’язку зі значним зростанням об’ємів перевезень у літній період сільськогосподарської продукції, для зменшення шкідливого впливу на технічний стан дорожнього покриття автомобільних доріг на черговому засіданні, яке відбулося 28 липня, прийнято рішення про обмеження руху великовагового транспорту масою понад 24 тонн і навантаженням на вісь більш ніж 7 тонн по вулицях населених пунктів Нижньосірогозької селищної територіальної громади, при температурі повітря більш ніж +28°С  з 08:00 до 20:00 години включно на період дії даного обмеження на території України.

   Обмеження руху даного рішення не розповсюджуються на транспортні засоби, які здійснюють перевезення вантажів, що використовуються під час ліквідації стихійних явищ або надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь