Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Відтепер кожен житель громади, який бажає зробити щеплення від коронавірусної інфекції, для проведення повного курсу вакцинації, може скористатися правом безкоштовного проїзду у транспорті загального користування.

Дата: 29.07.2021 11:53
Кількість переглядів: 273

Фото без описуЗупинити поширення на території громади коронавірусної інфекції можливо тільки колективною імунізацією.

Тож для забезпечення ефективного виконання заходів щодо проведення вакцинації населення від коронавірусної інфекції COVID –19, вирішено внести зміни до  Програми відшкодування  компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян Нижньосірогозької селищної ради на міських і приміських маршрутах загального користування автомобільним транспортом на 2021-2025 років, доповнивши Перелік пільгових категорій громадян, яким відповідно до законодавства України, надано право пільгового проїзду в автомобільному транспорті загального користування, «іншою категорією».

Даним рішенням передбачається видача талонів для безкоштовного проїзду на приміському транспорті осіб, які виявили бажання вакцинуватися від коронавірусної інфекції COVID –19.

Тож тепер, всі бажаючі, не залежно від статусу, мають право скористатися даною послугою та зробити щеплення від коронавірусної інфекції.

Для отримання талонів необхідно звернутись до діловодів старостинських округів, які мають видати вам по чотири проїзних талони для здійснення двох безкоштовних поїздок на транспорті загального користування до пункту щеплення та назад для проведення повного курсу вакцинації.

Шановні жителі громади. Скористайтеся можливістю - зробіть щеплення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь