A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Відбулось засідання комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Нижньосірогозької селищної ради.

Дата: 30.07.2021 16:22
Кількість переглядів: 318

Фото без описуВчора, 29 липня, селищний голова Дмитро Такаджи разом з заступниками, керівниками відділів та служб у форматі он-лайн конференції взяли участь у засіданні регіональної комісії з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому було прийнято рішення про припинення госпіталізації до дитячого відділення Олешківської центральної районної лікарні та проведення санітарної обробки приміщень закладу у зв’язку з підозрою на спалах захворювання на COVID-19 в лікарні.

Директор Департаменту здоров’я облдержадміністрації Віктор Короленко розповів, що наразі проводиться епідеміологічне розслідування, яке має встановити коло контактних та хворих осіб.

За словами головного державного санітарного лікаря Херсонської області Юрія Ромаскевича, зараз в Олешківській громаді найбільший показник захворюваності на коронавірус.

По завершенню засідання регіональної комісії, селищний голова провів засідання комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Нижньосірогозької селищної ради, на розгляд якої винесли  епідемічну ситуацію на території громади та стан проведення вакцинації проти COVID-19 жителів громади. Для забезпечення безпечних умов праці медичних працівників обговорили можливість виділення коштів з резервного фонду селищної ради для КНП «Нижньосірогозький центр первинної медико-санітарної допомоги» та КНП «Нижньосірогозька центральна лікарня» для придбання засобів захисту та гігієни.

Крім того, обговорили: надзвичайну ситуацію, пов’язану зі спалахом африканської чуми на території Херсонської області; проходження пожежонебезпечного періоду на території громади та направлення актів фіксації фактів випалювання стерні селищної комісії до правоохоронних органів та інші питання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь