A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Відвідано сім'ї опікунів, піклувальників.

Дата: 05.08.2021 15:45
Кількість переглядів: 896

З метою здійснення контролю за умовами утримання, навчання та виховання дітей, над якими встановлено опіку, піклування, та відповідно до графіку перевірки умов проживання дітей в сім'ях опікунів, піклувальників, 04 серпня 2021 року завідувачем сектора, начальником служби у справах дітей відділу соціального захисту населення, медицини та служба у справах дітей Нижньосірогозької селищної ради Оленою ВЕЛИЧКО спільно з юрисконсультом 2 категорії спеціалізованої служби первинного соціально-психологічного консультування КУ «Центр надання соціальних послуг» Анною ПОЛІЩУК проведено обстеження умов проживання та виховання 4 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються  в сім’ях опікунів та піклувальників на території села Верхні Торгаї.  За результатами перевірок встановлено, що опікуни, піклувальники виконують свої опікунські обов’язки в повній мірі, умови проживання опікунів, піклувальників  задовільні і сприятливі для проживання дітей.

В ході проведення обстеження провели бесіди з опікунами, піклувальниками  щодо профілактики негативних проявів, які виникають у підлітковому віці cеред дітей, наголошено на посиленому контролі  щодо   збереження життя та здоров’я підопічних під час літніх канікул. Також проведено бесіду з піклувальником дитини щодо подальшого навчання та вибору професії її підопічного. 

Крім цього, проведено обстеження однієї родини, в якій виховуються  3 малолітніх дітей. Матері дітей наголошено на створення належних житлових умов для дітей, попереджено про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків. 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь