A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Мультидисциплінарна команда продовжує свою роботу.

Дата: 06.08.2021 18:36
Кількість переглядів: 241

Для покращення соціального обслуговування та забезпечення якісних умов життя незалежно від місця проживання  громадян 04 серпня 2021 року здійснено черговий виїзд мультидисциплінарної команди комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» у складі завідувача спеціалізованої служби первинного соціально-психологічного консультування Олени ГЕРАСІМОВОЇ, завідувача відділення соціальних послуг за місцем проживання Ірини ПІСКУНОВОЇ, та працівників центру Олександра ГРИШИНА і Ігоря ГРАФІНА. Цього разу – до с. Верхні Торгаї.  

З липня 2021 року на території цього населеного пункту працює новий соціальний робітник Наталія ДОБРОВОЛЬСЬКА, тому вкрай важливо було ознайомити її з обсягами надання соціальних послуг по кожному клієнту центру, графіками відвідувань, надати методичну допомогу з усіх проблемних питань.

Відбулося знайомство соціального робітника з новими громадянами, які побажали обслуговуватися у відділенні соціальних послуг за місцем проживання, представники центру ознайомили їх з порядком та умовами надання соціальних послуг.

Наразі найбільш необхідною послугою за місцем проживання в нашій місцевості є впорядкування присадибних ділянок.

На території с. Верхні Торгаї проживають троє осіб, що перебувають на обслуговуванні у відділенні соціальних послуг за місцем проживання. На їхніх подвір’ях працівник центру Олександр ГРИШИН викосив траву, одночасно з цим 3-м особам Ігор Графін розпилював та рубав дрова.

Дуже приємно було чути слова подяки від одиноких  літніх людей за можливість отримання соціальних послуг за місцем проживання. 

Разом з цим, соціальному робітнику Наталії ДОБРОВОЛЬСЬКІЙ був вручений велосипед для оперативного надання соціальних послуг.

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь