A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Затверджено новий склад Молодіжної ради при Херсонській облдержадміністрації, до якого увійшов представник Сірогозщини, а саме, Президент Нижньосірогозької селищної федерації спортивного, бойового самбо та дзюдо Сергій Овчаров.

Дата: 10.08.2021 17:16
Кількість переглядів: 786

Фото без описуСьогодні, 10 серпня, у Херсонській обласній державній адміністрації відбулися установчі збори з формування нового складу Молодіжної ради, до якої увійшли  представники молодіжних рад міських, селищних та сільських громад Херсонщини та інститутів громадянського суспільства, активні громадські діячі. Серед них і представник Сірогозщини – президент Нижньосірогозької селищної федерації спортивного, бойового самбо та дзюдо Сергій Овчаров. Не дивлячись на юний вік, Сергію вдалося згуртувати молодь навколо ідеї популяризації спорту, зокрема, спортивного, бойового самбо та дзюдо. За час формування Вільненського підрозділу спортивного, бойового самбо та дзюдо, вихованці Федерації брали участь в обласних та всеукраїнських змаганнях з дзюдо. Три спортсмена - обласні чемпіони, 2 –бронзові призери та 1 – срібний.

В результаті рейтингового голосування за кандидатів на членство, було затверджено новий склад Молодіжної ради, головою якої обрали Катерину Білоконь (голова правління БТ «Центр суспільних програм»), заступником голови Молодіжної ради обрано Карпіну Ксенію – (активний громадський діяч, проектний менеджер Установи «Агенція регіонального розвитку «Офіс євроінтеграції»), секретарем ради – Свинаренко Анну (активний громадський діяч, регіональний представник регіональний представник волонтерського руху «Будуємо Україну разом»).

 У ході проведення заходу, амбітна, ініціативна молодь, яка увійшла до нового складу Молодіжної ради при обласній державній адміністрації, обмінялася своїми ініціативами та пропозиціями до нових проектів для розвитку молодіжної політики на Херсонщині.

 Вітаємо Сергія Овчарова та інших представників Молодіжної ради  Херсонщини. Бажаємо успіхів, нових ініціатив та  вдалих їх впроваджень на благо Херсонщини та її мешканців!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь