A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

У старостинських округах будуть створені прозорі бек-офіси, в яких жителі сіл зможуть отримувати адміністративні послуги.

Дата: 11.08.2021 18:10
Кількість переглядів: 117

Фото без опису10 серпня селищний голова Дмитро Такаджи разом із секретарем ради Світланою Кутіщевою та начальником відділу ЦНАП Алевтиною Голтаєвою здійснив робочу поїздку до двох старостатів з метою вивчення можливостей створення прозорого старостинського офісу.

Реконструкція будівель колишніх сільських рад, що зараз використовуються не у повному обсязі, призведе до появи сучасних адміністративних будівель, в яких будуть облаштовані бек-офіси для обробки заяв місцевих жителів. Тут  представники різних органів, надаватимуть різнобічні види послуг жителям сіл відповідного старостинського округу.

Це дозволить покращити доступ до адмінпослуг та розширити кількість сервісів у відділених населених пунктах.  Старостинський офіс стане місцем для зустрічей громади.

Наразі, планується виготовлення проектно-кошторисних документацій для проведення реконструкцій даних адміністративних будівель та подачі заявок для участі у грантових проєктах, для залучення додаткових коштів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь