A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Здійснено черговий виїзд мультидисциплінарної команди комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг»  до села Новоолександрівка.

Дата: 11.08.2021 18:58
Кількість переглядів: 453

Фото без описуЗ метою покращення соціального обслуговування та забезпечення якісних послуг за місцем проживання  громадян 09 серпня здійснено черговий виїзд мультидисциплінарної команди комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг»  до села Новоолександрівка у складі завідувача спеціалізованої служби первинного соціально-психологічного консультування Олени ГЕРАСІМОВОЇ, завідувача відділення соціальних послуг за місцем проживання Ірини ПІСКУНОВОЇ, та працівників центру Олександра ГРИШИНА, Віталія ПАНЧЕНКА і Ігоря ГРАФІНА.

На території села Новоолександрівка проживає 12 осіб, що перебувають на обслуговуванні у відділенні соціальних послуг за місцем проживання.

Найбільш необхідною на сьогодні послугою за місцем проживання є  підготовка до опалювального сезону та впорядкування присадибних ділянок. Соціальні робітники Віталій ПАНЧЕНКО, Олександр ГРИШИН та Ігор ГРАФІН викосили траву на подвір’ях у 2 осіб, розпиляли та порубали дрова 1 особі.

Одночасно завідувач спеціалізованої служби первинного соціально-психологічного консультування КУ «Нижньосірогозький ЦНСП» Олена ГЕРАСІМОВА разом з завідувачем відділення соціальних послуг за місцем проживання Іриною ПІСКУНОВОЮ провели перевірку якості надання соціальних послуг на дільниці 8 громадянам за місцем їх проживання. Під час бесід отримувачі соціальних послуг з подякою оцінювали роботу соціального робітника Людмили ДІДЕНКО.

Не усю роботу на подвір’ях обслуговуваних встигли зробити соціальні робітники, тож заплановано виїзд до с. Новоолександрівка найближчим часом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь